Vabimo vse učenke in učence, da  tudi letos sodelujejo v akciji Karitasa POKLONI ZVEZEK. Lani se je zbralo več kot 31.000 zvezkov. Z akcijo želi Karitas zbrati čim več velikih črtastih zvezkov za socialno ogrožene otroke, otroke z e-razglednico spodbuditi k razmišljanju in h konkretni solidarnosti s sovrstniki.

Letošnja akcija bo zaradi epidemije COVID-19 potekala na drugačen način. Zbiranje velikih črtastih zvezkov bo potekalo v trgovskih centrih, preko spletne trgovine ali pa s SMS sporočilom ZVEZEK ali ZVEZEK5 na 1919. Učenci, ki se bodo vrnili v šolo, pa bodo zvezke lahko oddali učiteljici Romani Osredkar (učilnica št. 9).

Akcija zbiranja bo potekala do konca 30. junija 2020.

Več o akciji si lahko preberete na https://www.karitas.si/akcije/pokloni-zvezek/

Tukaj natisnete e razglednico
https://www.karitas.si/wp-content/uploads/2020/04/Razglednica.pdf, na katero napišete sporočilo za tistega, ki bo vaš zvezek prejel in jo vstavite v zvezek (to velja samo za tiste, ki boste zvezek oddali v šoli).

Za vse tiste, ki boste zvezek oddali v trgovini, preko spletne trgovine ali preko SMS sporočila, pa mi izpolnjene e-razgednice pošljite na romana.osredkar@os-smartno.si

Vaše s sporočilom izpolnjene e –razglednice, bomo v šoli natisnili in jih poslali na Karitas, da jih bodo vstavili v zvezke.

Verjamem, da bodo vaših sporočil in zvezkov vsi otroci, ki potrebujejo pomoč zelo veseli!

 

Mentorica akcije Romana Osredkar