Spoštovani učenci, starši, donatorji in zaposleni!

V soboto, 23. 4. 2022, se je na Osnovni šoli Šmartno pod Šmarno goro ponovno zavrtel Pomladni vrtiljak.

Dobrodelna prireditev je tokrat potekala v športnem vzdušju. Otroci in starši ste se pomerili in zabavali v številnih športnih disciplinah in igrah. Znani in uspešni športnice in športniki ste podarili svojo športno opremo, jo opremili s svojimi podpisi in s tem obogatili zbirko predmetov za dobrodelno dražbo.

Vzporedno je potekal srečelov z različnimi in uporabnimi dobitki, ki ste jih prispevali učenci s svojimi starši in zaposleni na OŠ Šmartno pod Šmarno goro. Tudi številni zunanji donatorji ste se prijazno in radodarno odzvali na našo prošnjo in prispevali izdelke za srečelov. Zbrali smo tudi veliko rabljenih knjig in igrač, ki so na Pomladnem vrtiljaku dobile nove lastnike. V šolski kuhinji so pripravili okusne jedi in napitke, ki so vsem dali dodatno energijo skozi športno dopoldne.

Iskreno se zahvaljujemo vsem udeležencem dobrodelne prireditve Pomladni vrtiljak 2022, vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji in izvedbi aktivnosti, ter vsem donatorjem. Posebej se zahvaljujemo g. Gregorju Gajšku za odlično in strokovno vodenje dražbe. S svojim sodelovanjem ste omogočili, da bo šolski sklad še naprej zagotavljal nadstandardni program otrokom, ki bi si ga sicer težko privoščili.

 Seznam donatorjev za srečelov in dobrodelno dražbo.

 Skupaj smo zbrali 4.876,86 evrov.

 Srčna hvala.

 Vodstvo šole in šolski sklad Čebelica