Spoštovani starši!

 

Vaši otroci in učitelji spremljevalci sporočajo, da je na poti iz Strunjana na cesti gneča, zato se bodo v Šmartno vrnili po 15.30.

 

Hvala za razumevanje.

4. dan
Predzadnji dan šole v naravi je bil tekmovalno obarvan. Dopoldne smo namreč osvajali delfinčke in morske pse. Bera je bila več kot odlična, 1 zlati morski pes, 12 zlatih, 23 srebrnih in 5 bronastih delfinčkov. Čez dan smo pisali še dnevnike, se igrali, brali in si privoščili še en sladoled. Zvečer je sledil zabavni program “soba se predstavi” in ples. Jutri nas čaka še pakiranje in zadnje plavanje. Načrtovan odhod iz Strunjana je ob 12.30 uri, tako da nas v Šmartnem lahko pričakujte, tako kot je dogovorjeno, ob 14.30 uri.
3. dan:
V Strunjanu se imamo odlično. Vreme je točno takšno kot smo naročili, voda fantastična. Še vedno pridno nabiramo kondicijo in izpopolnjujemo plavalno tehniko. Popoldne smo  dokončno sešili vrečke, brali in se igrali na igrišču. Po večerji pa smo si privoščili še nočno kopanje. Jah, ni nam dolgčas.
2. dan
Prebudili smo se v sončno jutro. Dopoldne smo v domu šivali vrečke in pisali dnevnik, na morju pa se učili novih tehnik plavanja ter skakali s splavov v vodo. Po kosilu je sledil počitek, popoldne pa še enkrat skok na plažo in v morje, da smo se vsaj malo ohladili. Zvečer so sledile športne igre na igrišču, dan pa zaključili z družabnimi igrami.

1. dan

Po prihodu v Strunjan nas je najprej čakala nastanitev in obilno kosilo. Sledil je odhod na plažo in preizkus znanja plavanja. Mimogrede, voda je res topla, otroci pa odlični plavalci. Po večerji smo se sprehodili še do Portoroža na sladoled, ki je bil pika na i krasnega prvega dne.

Spoštovani starši!

 

Učenci 5. razredov in učitelji spremljevalci sporočajo, da so varno in srečno prispeli v Strunjan in vas lepo pozdravljajo.